Temavinner 1 Bybilder - SAXO Svein Hurum 19 poeng

Saxo

 

Temavinner 2 Landskap - GJERDE Lars Anders Mosskull 21 poeng

Gjerde

 

Temavinner 2 Landskap - MAJESTETISK Elin Kløpfel 21 poeng

Majestetisk

 

Temavinner 3 Tett på - PÅ TRÅDEN Hans Petter Ellingsen 25 poeng

paa traaden

 

Temavinner 4 Abstrakt - VÅR Inger Hurum 24 poeng

vaar

Hønefoss Kamera Klubb (HØKK) ble stiftet så tidlig som i 1944, og har blitt et samlingssted for fotointeresserte på alle nivå, fra nybegynner til erfaren fotograf. Vi har ca. 70 betalende medlemmer, og et gjennomsnittlig oppmøte på 25-30 på møtene.

Klubbkvelder er siste tirsdag i måneden eller se foreløpig møteprogram.  Vi ønsker at møtene skal være et naturlig sted å søke inspirasjon og fotofaglig påfyll, derfor legger vi vekt på å ha et variert innhold, med en blanding av fagstoff, bildevisning, sosialt fellesskap, fototurer, praktiske fotokvelder av forskjellige slag, f.eks. macro, portrett, vann, action og forskjellige konkurranser.

I tillegg har vi hvert år besøk av flere eksterne fotografer som holder en kombinasjon av workshop og foredrag. I 2013 har vi allerede hatt besøk av naturfotograf Roger Brendhagen og sportsfotograf Inge Wallumrød, og i høst får vi besøk av fotograf Beate Willumsen og naturfotografene Jørn Areklett Omre og Kai Jensen.

Et fast tema på møtene er Tre På Topp, en uformell intern fotokonkurranse som går over 4 runder. Juryeringen går på omgang, og alle bildene gås gjennom på møtene med kåring av første, andre og tredjeplass. Sammenlagtvinneren fra disse fire rundene blir Årets fotograf. Det gis ingen premie, kun heder og ære. Vi arrangerer også en vårkonkurranse og en årlig temakonkurranse.

Hvert år gir vi ut en fotokalender med bilder fra Ringerike, Jevnaker og Hole. Vi har også utstillinger forskjellige plasser.

Våre mange aktive medlemmer engasjerer seg i klubbarbeid av ulikt slag, bl. a. i konkurransegruppa, utstillingsgruppa og kalendergruppa eller i redaksjonsgruppa som lager heftet iFokus med bilder og artikler fra medlemmene.

Vi ønsker enda flere medlemmer. Derfor er alle interesserte velkommen til medlemsmøte siste tirsdag hver måned i Arkaden, Storgaten 7 i Hønefoss fra kl. 19 til ca. 22. Medlemsavgiften er kr. 550,- per år (halv pris for ungdom/studenter).

Vi arrangerer kurs i fotografering og bildebehandling en eller to ganger per år. I tillegg prøver vi å få til mer spesialiserte kurs, eller vi kan samle en gjeng interesserte og reise på kurs eller workshop andre steder.

Klubbens vedtekter finner du her

Vi gratulerer Lars Anders Mosskull med årets bilde 2013, Mathilde

Juryert at Vågå fotoklubb

Mathilde Lars-Anders Mosskull

 

 

Er du interessert i fotografering er vi noe for deg!

Medlemskap i Hønefoss Kamera Klubb gir en enestående sjanse til utvikling og læring.
Vi har mye å by på, slik som dyktige og inspirerende foredragsholdere, aktiviteter som kurs, fototurer, konkurranser og et godt sosialt miljø!

Du er hjertelig velkommen på ett av våre møter for å se hvordan vi har det!

Sjekk ut programmet da vel, om der er noe som interesserer deg :)

Ta kontakt på mail: hokkstyre@gmail.com  Stefanie Hulka sekretær i Høkk

eller ring 99 35 31 81

 

Copyright © 2015 Hønefoss Kamera Klubb. All Rights Reserved.