Marianne Røsbekk

meg

Hvor lenge har du fotografert og hvordan startet din fotointeresse?
Jeg startet i 2006 med fotografering, ganske fersk altså. I grunn hadde jeg ikke noe spesielt forhold til fotografering, kun feriebilder, men jobben min som datainstruktør ved Arbeidsinstituttet Buskerud avd. Ringerike(AIR) trengte noe nytt. Uten noen som helt kunnskap om fotografering meldte jeg meg inn i HØKK og angrer ikke en dag :) Tusen takk til alle som deler av sine kunskaper så jeg kan bli litt bedre for hver dag.

Hva inspirerer deg når det gjelder fotografering som hobby?
Noe av det jeg i dag liker med fotografering er at man kobler helt ut, er liksom i sin egen lille verden, og skaper noe.

Hva er viktig for deg å formidle via dine bilder?
De bildene jeg fram til i dag har tatt har stort sett vært dokumentasjon. På jobben blir det litt slik at ungdommene tar de fine bildene og jeg dokumenterer at de gjør det :)
Når det gjelder andre bilder jeg tar, tar jeg de mest for meg selv, at jeg skal føle noe ved dem, ha en tanke bak og glede meg over mine egne bilder.

Har du noen fototips du ønsker å dele med klubbens medlemmer?
Fototips ?? Det første jeg tenker på da er: Prøv å gå utenfor din egen komfortsone, prøv noe nytt, se, lær og del med andre og prøv å se det lille ekstra. Meld deg inn i Høkk og bli med oss på en spennende verden i fotoets rike.

Hvilke motiv tar du helst bilder av?
I utgangspunktet liker jeg å ta alle slags bilder, men liker meg veldig godt ned på bakken med makro, se etter detaljer og litt action. Har startet litt mer med makro nå og denne verden er spennende, kommer tilbake med bilder når jeg har trent litt mer :)

Hvordan ønsker du å utvikle din fotointeresse/fotokunnskaper?
Jeg har masse å lære og jeg skal bli flinkere til å komme meg ut på ettermiddagene å ta bilder. Blir nye bilder på jobben, så man er litt lei når kvelden kommer. Men av å se andres bilder på nett i flott kveldslys da blir jeg inspirert, så NÅ skal jeg ut og lære meg nye teknikker ved hjelp av medlemmene i Høkk.

Har du noen bilder som betyr noe spesielt for deg og som du ønsker å vise fram for klubbens medlemmer?
Her er noen bilder som jeg driver å tester ut teknikken på.

fly

 

fototur mai

 

 MG 5227

 

 MG 5251