Månedens portrett Mars 2013.

386986 10150938153680121 798599534 n
Kine Berger.


Hvor lenge har du fotografert og hvordan startet din fotointeresse? Jeg har alltid vært fasinert av foto. Men jeg begynte ikke å ta bilder selv, før jeg traff Thomas Berger. Så i 2008 kan man vel si jeg begynte å ta bilder.

Hva inspirerer deg når det gjelder fotografering som hobby? Jeg er en makro-jente, og liker å ta bilde av de tingene som er meg nærmest, da jeg bare er 153 cm, så kan jeg jo bruke det til noe fornuftig, som å ta bilder i mitt perspektiv. En liten selvironisk vits jeg tar om meg selv.


Hva er viktig for deg å formidle via dine bilder? Jeg er, helt ærlig, ikke så opptatt hva andre syntes om mine bilder. Så lenge jeg føler motivet gir meg noe, tar jeg bilder av det.

Har du noen fototips du ønsker å dele med klubbens medlemmer? Fototips er jeg ikke så god på. Da jeg ikke har teknisk innsikt, som mange andre i kubben. Men jeg kan jo tipse de som ikke makroniserer like mye som meg, at krabb på knærne, så vil du oppdage en helt ny verden.


Har du noen tips til steder der de spesielle motivene dukker opp, noen hotspots, nært eller fjernt? Har alltid likt Sørlandet generelt, men etter at vi har snust litt på Nord Norge, kan jeg med sikkerhet anbefale det også! MANGE spennende motiver ovenfor Bodø.
Hvilke motiver tar du helst bilder av? Jeg tar helst makro og silhuetter.

Hvordan ønsker du å utvikle din fotointeresse/fotokunnskaper? Jeg bruker mannen min mye, og faren hans til det jeg lurer på, ellers bruker jeg internett. Men klart, har lært mye via klubben også. Utvikle meg kan jeg gjøre ved å prøve og feile.

Har du noen bilder som betyr noe spesielt for deg og som du ønsker å vise fram for klubbens medlemmer? Da vil jeg vise fram disse 3 bildene.

englevinger

Bildetittel: Englevinger.

midt i blinken

Bildetittel: Midt i blinken.

Vi ser alle verden med egne øyne kine berger.jpg

Bildetittel: Vi ser alle verden med egne øyne

Copyright © 2015 Hønefoss Kamera Klubb. All Rights Reserved.