Gina

Foto: Per M. Haakenstad

Gina Karlengen har på kort tid gjort seg bemerket som en kreativ og dyktig amatørfotograf. Som leser av RB har man sikkert sett hennes bidrag til Puls-sidene, der hun er en av fotografene. I Hønefoss Kamera Klubb har hun også gjort seg bemerket og bl.a. vunnet 1. plass i klubbens jubileumskonkurranse da klubben feiret sitt 70 års jubileum tidligere i år.
Gina jobber bevisst med sine bilder og har klart å finne sin egen stil innen fotografiet som kunstart. Det var derfor veldig gledelig at hun vant NM i fotografi for ungdom under 18 år i 2014. Konkurransen arrangeres av Norsk Selskap For Fotografi og går over to runder.
I første runde kom hun på 3. plass med bildet «Dear Melody» og fikk også Hederlig Omtale med bildene «It’s safe to follow the moon» og «To something new».

I andre runde tok hun steget opp til toppen av pallen med bildene «Tuva and the flowers» og «I’m not the only one» som kom på 1. og 2. plass og med bildene «Something Gold» og «August afternoon» som begge fikk Hederlig Omtale.
Hun ble også tatt ut til å representere Norge i Youth Print Bienniale i Tyskland, der det Norske laget kom på en oppmuntrende 6. plass.


dear

 

«Dear Melody». Bildet kom på 3. plass i første runde i NM i foto for ungdom.

 

Ingrid Hansen fra Høkk, var også med i NM for ungdom og fikk Hederlig Omtale for bilde" Goodbye is not forever" Gratulere

ingrid

Bra jobbet jenter 

 

 

 

Copyright © 2015 Hønefoss Kamera Klubb. All Rights Reserved.