Hønefoss Kamera Klubb 70 år 2014


25. april til 27. april hadde Hønefoss Kamera Klubb jubileumsutstilling i Fengselet i Hønefoss.
Bildene var valgt ut blant ca 250 innsendte bilder til vår jubileumskonkurranse. Konkurransen hadde tre temaer: vårt distrikt, sort hvitt og fritt motiv. En ekstern jury kåret et vinnerbilde i hvert tema. Utstillingen besto av 51 bilder og alle fotografene som hadde sendt inn bilder var representert.

DSC 0608

 

 

 

    

Vi er svært takknemlige for all hjelp og sponsing vi har fått av Japan Photo til printing av utstillingsbildene.

japan

 

Fredag 25. april hadde vi jubileumsmiddag i utstillingslokalet, rettsalen i det gamle fengselet i Hønefoss. Mange medlemmer møtte opp og NSFF og Drammen Fotoklubb var representert ved Thorstein Kleivdal. Han hadde med seg hilsen fra formann i NSFF Roald Synnevåg og han overrakte utmerkelse fra NSFF til Tore Hansen for hans innsats for vår nasjonale fotokonkurranse som i år går av stabelen for 24. gang.

 


Æresmedlem Erik Roland holdt tale hvor han bandt historie og framtid sammen og minnet oss på at i dag deles mengder av bilder i ulike media og at vi må ta i bruk nåtidens kommunikasjonsformer om vi vil fange interessen til de yngre fotografene.

 


Vi ble servert en herlig tre retters middag og samtalen gikk livlig rundt bordene.


En av våre gode støttespillere Hønefoss Sparebank overrasket med en bursdags gave på 5000 kroner. Vi takker så mye.


Etter noen timer med mat, drikke og mye hyggelig fotoprat, takket æresmedlem Arild Støa for maten med fine ord om klubben og de fire pilarene som holder HØKK oppe: kalenderen, tre på topp, I Fokus og den nasjonale konkurransen.

 

 

Copyright © 2015 Hønefoss Kamera Klubb. All Rights Reserved.