"På sin faste plass" Foto: Svein Hurum
På sin faste plass Foto: Svein Hurum

Velkommen til offisiell åpning av Hønefoss Kameraklubbs jubileumsutstilling. Utstillingen er nå flyttet til Kultursenteret hvor den vil være fram til 18. oktober. Åpningstidene følger Kultursenterets åpningstider. Deretter vandrer utstillingen til Veien kulturminnepark.

Hønefoss Kamera Klubb ble stiftet 24.04.1944 av en håndfull fotoentusiaster. De møttes på Grand hotell for første møte, og så vel neppe da den rivende utviklingen innen fotografering som lå noen år fram i tid. Fra manuelle og tunge kameraer og fremkalling av svarthvit-bilder i mørkerommet i kjelleren, en interesse forbeholdt de få, til i dag hvor bilder flommer ut av de allestedsværende mobiler med avanserte kamerafunksjoner som publiserer digitale bilder på nett i samme øyeblikk de blir tatt. Det var nok likevel den samme grunnleggende interessen da som nå; gleden av et godt velkomponert bilde av et spennende motiv tatt i det avgjørende øyeblikk. Det handler ikke om teknologi, men et godt blikk, vilje og erfaring.

Dette er interesse og kunnskap som Hønefoss Kamera Klubb ønsker å dele med andre, som her i vår jubileumsutstilling. Engasjementet i klubben dreier som alt fra naturfoto, portretter og dokumentasjon til ren visuell historiefortelling.

Velkommen til Hønefoss Kamera Klubbs jubileumsutstiling, la deg inspirere og begeirstre!

 

Våre instagrambilder

Copyright © 2015 Hønefoss Kamera Klubb. All Rights Reserved.